二手易

 找回密码
 免费注册

手机号码,快捷登录

查看: 10|回复: 0

[资讯] 自然治愈系住宅,城市出逃的后花园

[复制链接]

486

主题

541

帖子

1999

积分

贵宾

UID
63
金币
7
威望
0
贡献
2427
宣传
0
买家
0
卖家
0
注册时间
2017-8-9
最后登录
2022-11-22

宣传达人勋章优秀会员勋章VIP贵宾勋章

发表于 2022-11-22 02:06 | 显示全部楼层 |阅读模式

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-1.jpg

每个家庭都渴望拥有一间理想的住宅,既能满足各种需求,又能提供充分的自由空间。住宅位于斯图加特的一个主要山坡上,设计师命其名为“House Viewpoint”即“观景宅”。

Every family is eager to have a ideal residence, can meet various needs, and can provide sufficient free space. residence located in Stuttgart, a major hillside, designer life its called "House Viewpoint" namely "view House".a chukum swimming pool around the ancient stone

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-2.jpg

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-3.jpg

住宅的主人来自斯图加特,该地区一向以朴素务实的品德著称,因此,设计师所面对的挑战是如何在简洁中传达生活的情趣,在二者之间找到平衡。

In Stuttgart, the owner of the house to the area have always is famous for its simple and pragmatic character, therefore, the designer faced challenge is how to convey the appeal of the life in the simple, find a balance between them.

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-4.jpg

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-5.jpg

在原建筑的改造过程中,设计师用连续的木拼花地板,从起居区和餐厅区延伸到开放式厨房区。原来的窗洞在改建中拓宽成落地式推拉门,既打开了眺望斯图加特市区的视野,又成为通往室外露台的路径。

In the process of reconstruction of the original building, the designer with the continuous wood parquet floor, from the living area and dining area extends to the open kitchen area. The original humanly scaled widenedtoconsole the sliding door in the reconstruction, the view of both opened at Stuttgart area, and become the path to the outdoor terrace.

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-6.jpg

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-7.jpg

设计师还通过多种不同的高级材质相互组合,在自然光与人造光的映射下,将主人的生活理念款款道出。在挑选表面材质时,不仅考虑到视觉效果,还兼顾了生活中的实用性,使美不再停留在概念上,而变得触手可及。

Senior designer also through a variety of different material combination, each other under the natural light and man-made light mapping, will master life idea leisurely. When choosing the surface material, not only consider the visual effect, also combine the practical life, makes us no longer stay in concept, and become within reach.

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-8.jpg

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-9.jpg

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-10.jpg

这栋住宅在实际生活需求与世外桃源般的私密性之间找到了理想的平衡,为主人提供了一个大隐于市的港湾。设计师为这栋住宅精心选择的家具和艺术品则更进一步增强了整个设计的冲击力。

The house in the actual demand and idyllic life found an ideal balance between privacy, give priority to people provides a big in the city. Designer for the house carefully selected furniture and works of art are further enhanced the impact of the whole design.

自然治愈系住宅,城市出逃的后花园-11.jpg




上一篇:屋顶船舱2号
下一篇:颜色搭配有技巧,一不小心你可能就掉入了颜色的禁忌,你不得不防
the, in, id, and, ing
您需要登录后才可以回帖 登录 | 免费注册

本版积分规则

手机版|小黑屋|二手交易平台 ( 鄂ICP备2022007787号-2 )

GMT+8, 2022-12-10 12:30 , Processed in 0.314606 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

快速回复 返回顶部 返回列表